Inspirativní články pro váš rozvoj

Uvolnění napětí v regresní terapii

Jakmile pochopíte, vše kolem vás se začne pomalu uklidňovat bez sebevětší fyzické námahy a vy začnete zase volně dýchat. Je to neuvěřitelně krásný pocit.

Strach neexistuje: je v minulosti

Nebezpečí je potřeba respektovat, ale strach si můžete a nemusíte užívat. Je to dobrovolný výběr. Když budete žít v přítomnosti, tak strach k vám nemůže přijít, protože strach je jen z budoucnosti, nebo z minulosti. Je zbytečné jej zažívat v přítomnosti.

Antidepresiva a regresní terapie

Tak jako tak jsme si na 100% jisti, že ať setkání proběhne jakkoli, bude pro vás již reálně velmi nápomocné a odejdete po setkání jako znovuzrozená.

Jak žít svůj vlastní život?

Jak zjistíte, že žijete svůj vlastní život? Zastavte se a začněte se pozorovat. Darujte si jeden týden, kdy doslova zanalyzujete svůj život.

Kolega Komenského v minulých životech

Procházím dřevěným městečkem, mám na sobě divné věci, cesta je z kamenů. Vidím hrad. Lidi jdou kolem mě zahalení, nevidím obličeje. Cítím směs vzduchu a zvířat. Jdu víc do města a vidím dřevěné baráčky.

(Sebe)vražda nic neřeší, peklo, ďábel, nebe

„Absolvoval jsem celkem dvanáct regresních terapií. Tyto mi ukázaly spoustu důležitých životních lekcí. Některé z těchto lekcí byly poměrně brutální, ale často o to poučnější. Jednou z právě takových pro mě byla lekce odpuštění, o kterou se s vámi chci na žádost Sidrise podělit.

Lze v regresní terapii navštívit budoucnost?

Výraz “regresní terapie” vychází z latinského “regressus”, tedy návrat zpět, ústup. Jedná se tedy o terapii návratem zpět do minulosti. Mnoho lidí ale uvažuje velmi správně: “Když se můžu podívat do minulých životů, mohu nahlédnout i do těch budoucích.”

Regresní terapie pohledem terapeuta

Terapie s klientkou probíhala úžasně, postupovali jsme stále hlouběji a hlouběji, až do období, kdy se Katka nacházela v bříšku u své maminky. Zde můžete vnímat sami sebe ještě předtím, než jste se narodili, a prožíváme i emoce maminky.