Inspirativní články pro váš rozvoj

"Bojím se regresní terapie"

Co nám vlastně přinese poznání minulých životů? "Já již budu vědět... již to nebudou domněnky... stane se to realitou... nic nebude jako dřív...."

Regresní terapie jako Osobní kniha minulých životů

Jsem v čele bitvy. Je to pěkný pocit, protože můžu zachránit svůj lid. Oni nás napadli. Chtěli naše území. Bylo to agresivní. Agresi používám k boji a naší ochraně, jsem dobrý bojovník.  Jdu jim příkladem. 

Regresní terapie – nejčastější otázky a odpovědi

Můžu podstoupit regresní terapii společně s partnerem? Můžu mít s sebou doprovod, který bude regresní terapii přihlížet? Můžu si z průběhu regresní terapie pořizovat obrazový či zvukový záznam? A mnoho dalších nejčastějších otázek související s regresní terapií.

Bohatství není vše - příběh z regresní terapie

Lucie se po regresní terapii vyjádřila, že má za sebou zážitek, který je velmi emotivní, a život jí konečně dává smysl. Rozhodla se proto napsat svůj zážitek z minulého života i pro ostatní lidi. Má se jim stát inspirací, aby život vzali pevně do svých rukou.  

Zodpovědnost mě málem zabila

Chtěl jsem dodržet předsevzetí, být velký mužem za každou cenu. Být podporou pro rodinu. Firmy expandovaly a potřebovaly nutně mou aktivní mysl. Potřebovaly vytvořit novou strategii a zároveň obstarat již zaběhnutý chod. Rodina měla stále složitější život, s nejbližšími přáteli jsme si již nedokázali pomoci, protože oni řešili to samé. Naopak další přátelé chodili a chtěli také pomoci.

 

Řekni, co cítíš. Žij!

Spadne mu kámen ze srdce. Mám pocit, že snad má i slzy v očích. Zvedá mě do vzduchu a říká, že mě miluje. Je to nádherné.